Auga Water Zuiveren - helder water in vijvers druppel - Banner
Om water zuiver, helder en vitaal te houden in aangelegde waterpartijen, bassins of andere waterprojecten, is het gebruik van filtertechniek en uv licht praktisch altijd noodzakelijk.

Het filterprogramma omvat systemen voor zowel biologische als mechanische waterzuivering.

Zuiveren

AUGA Water Filteren en Zuiveren met UV licht - UV-C FZI serieZuiveren met UV-c apparaten

UV-c apparaten (UV licht) worden toegepast voor het bestrijden van algen en andere micro-organismen die in te grote hoeveelheden schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van mens en dier in zwembaden, koivijvers en zwemvijvers, waterpartijen en fonteinen.

AUGA Water Zuiveren - Inazuma Trommelfilter water filteren en zuiveren

Zuiveren met Inazuma Trommelfilters voor pompgevoede en gravity opstelling

Volautomatisch werkend micro-filtersysteem, geschikt voor het mechanisch reinigen en filteren van water in bassins, koivijvers en zwemvijvers, visvijvers en andere waterprojecten. De hoogwaardige afwerking, betrouwbaarheid, efficiënte filterwerking en eenvoud in gebruik, zijn de kernpunten voor de keuze van dergelijke Inazuma filtersystemen. Technische informatie stellen wij graag beschikbaar.

AUGA-Delta meerkamerfiltersZuiveren met DELTA polyester meerkamerfilters

Volumefiltratie is een efficiënte en natuurlijke filtermethode voor hoogwaardig zuiveren van vijvers en waterbassins. Het meerkamer principe zorgt voor een perfecte mechanisch-biologische zuivering en filteren van water.