Auga Water Vormgeven - fonteinen vijvers en parken -beeld en geluid - Banner
Fonteinen: waterkunst in haar meest traditionele vorm. Beeldbepalend in steden, parken, pleinen en tuinvijvers.

Dankzij de huidige technische mogelijkheden zijn fonteinen en andere vormen van waterkunst tegenwoordig vrij eenvoudig te realiseren.

Vormgeven

AUGA Water Vormgeven - Fonteinset AT 15 voor vijvers en parkenVormgeven met complete fontein set inclusief fonteinsproeier, AT 15 drijvende (F) en stationaire (S)

De startserie fonteinen voor de particuliere vijver; compact, zeer eenvoudig te installeren en praktisch onderhoudsvrij. De grote zuigkorf houdt vuil buiten pomp en fonteinsproeier. De installaties zijn voorzien van een contragewicht voor hoge stabiliteit in het water. De waterdiepte bepaalt veelal de keuze uit een drijvende of stationaire versie.

AUGA Water Vormgeven - Drijvende Fonteinset voor vijvers en parken AT 20-25Vormgeven met fontein set AT 20 en 25, drijvende (F) en stationaire (S)

Deze fonteinsets zorgen voor een prachtige ambiance in grotere vijvers, waterpartijen en parken, waarbij een selectie gemaakt kan worden uit verschillende fonteinsproeiers. De sets worden compleet gemonteerd aangeleverd en zijn direct klaar voor gebruik. De waterdiepte bepaalt veelal de keuze uit een drijvende of stationaire versie.

AUGA Water Vormgeven - Fonteinset AT 30-80 - 900x540Vormgeven met fontein set AT 30, 45 en 60, drijvende (F) en stationaire (S)

Krachtige pompen geven vorm aan massieve en elegante fonteinen met grote spuithoogte en hoge visualisatie. Ook deze grotere pompsets worden volledig gemonteerd aangeleverd en zijn direct gereed voor plaatsing in de waterpartij. De waterdiepte bepaalt veelal de keuze uit een drijvende of stationaire versie.