Auga Water Vitaliseren - vitaal water voor zuurstof en vissterfte bestrijden - Banner
Beweging en beluchting van water is crusiaal voor de verbetering van de waterkwaliteit en onmisbaar in elke watercultuur.

Beluchting draagt bij aan de biologische afbraak van organische stoffen in het water en bestrijdt vissterfte door zuurstofgebrek.

Vitaliseren

AUGA Water Vitaliseren - Flow propellerpompen - beluchten tegen vissterfte en zuurstofgebrekVitaliseren met Flow propellerpompen als beluchters

Vitaliseren en zorgen voor doorstroming van stilstaand water in grachten, vijvers en opslagbassins, voorkomt de ontwikkeling van algen en verbetert de kwaliteit van het water aanzienlijk.

AUGA Water Vitaliseren - AirFlow aerators - beluchten tegen vissterfte en zuurstofgebrek

Vitaliseren met AirFlow mixers

AirFlow propellerpompen combineert de kracht van beweging met de verrijking van zuurstof in het water. Een enorm volume water met zuurstof in de vorm van microbubbels stimuleert de biologische afbraak van organische stoffen in het water en bestrijdt vissterfte door zuurstofgebrek.

AUGA Water Vitaliseren - Beluchtingsfonteinen - 900x540

Vitaliseren met V-Flow beluchtingsfonteinen

Beluchting van water en een mooi fonteinbeeld, deze combinatie komt in veel situaties goed tot zijn recht; recreatie- en sportparken, vijvers en grachten in woonwijken en overal waar beluchting nodig is bij stilstaand water.