Vakbeurzen in november en januari 2017

In november en januari ontmoeten wij je graag op onze stands tijdens meerdere vakbeurzen op het gebied van water in de openbare ruimte, groen en tuinen.Hieronder lees je meer over de inhoud van de vakbeurzen en vind je de links naar de betreffende websites voor meer informatie.

 

Ontmoet ons tijdens de volgende vakbeurzen

Op dinsdag 8 november 2016 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het tweede jaar op rij een platform voor alle geïnteresseerden. Het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte is, voor nu en in de toekomst, de belangrijkste taak van de stadsbestuurders. Grotere hoeveelheden regenwater met wateroverlast als gevolg, droogte, hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen zorgen ervoor dat steden hun openbare ruimte klimaatbestendig moeten inrichten. Het niet of slecht opvangen en afvoeren van regenwater heeft bijvoorbeeld al voor honderden miljoenen schade gezorgd. Tijdens het evenement vindt u oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.

In de afgelopen 17 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid je groene netwerk uit.

De 7e editie van de Tuin Professionals dagen vindt plaats in de inspirerende omgeving van Burgers’ Zoo in Arnhem. Het programma is nog niet volledig definitief maar  de organisatie kan vast een klein tipje van de sluier oplichten. Er is weer keuze uit uiteenlopende workshops op het gebied van trends in tuinontwerp, verkooptraining, onkruidbestrijding, akoestiek in de tuin en nog veel meer.

AUGA op vakbeurzen in november 2016 en januari 2017