AUGA producten 2017 – VarioFlow vijverpomp

De nieuwe AUGA producten – waaronder de nieuwe VarioFlow en Compact vijverpompen – overlappen het assortiment die onder het label Vivaria aangeboden wordt. Producten van het merk Vivaria zijn daarom nog leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Downloads
Catalogus AUGA producten 2015
Brochure AUGA nieuwe producten 2016
Brochure AUGA nieuwe producten 2017

Hieronder vind je de highlights uit de introducties. De nadruk ligt op duurzaamheid en efficiëntie, als het om energieverbruik gaat. De nieuwe Varioflow en Compact vijverpompen zijn daar een goed voorbeeld van. Het AUGA programma laat zich het beste vertalen naar de consument via de vakhandel en de aanlegger, dat is onze overtuiging. Wij ondersteunen onze afnemers daarbij met advies en begeleiding, ook voorzien we in een grote behoefte om vijvertechniek compleet samen te bouwen in techniekputten. Alle componenten van één fabrikant, met uniforme garantie en after-sales ondersteuning. Het volledige overzicht vind je in de Brochure AUGA nieuwe producten 2017.

AUGA VarioFlow vijverpomp in 12 V laagspanning

De VarioFlow serie is al geruime tijd leverbaar in 230 V met capaciteiten tot 30 m3/uur, nu is er een 12 V uitvoering beschikbaar, bestemd voor toepassing in zwemvijvers en waterpartijen die voor publiek toegankelijk zijn en waar veiligheidsspanning een wettelijk voorschrift is.

AUGA Varioflow 10-12V

  • Geschikt voor publiek toegankelijke zwemvijvers en waterpartijen.
  • Toepasbaar in situaties waarin veiligheidsspanning een wettelijk voorschrift is.

Tabel eigenschappen Varioflow vijverpomp 10-12V

 

AUGA Compact vijver- en ornamentpompen

Compact in afmetingen, maar groot in prestaties. De PM-motortechniek is ook in deze kleine serie doorgevoerd, hetgeen resulteert in opmerkelijke prestaties tegen een bijzonder laag stroomverbruik. Geschikt voor kleine filtersystemen, waterschalen, fontein- of ornamentpomp.

AUGA Compact vijver- en ornamentpompen

  • Compact in afmetingen, groot in prestaties.
  • Bijzonder laag stroomverbruik.
  • Geschikt voor kleine filtersystemen, waterschalen, fontein- of ornamentpompen.

compact-pomptabel

AUGA staat voor:

  • Energiezuinige producten.
  • De beste kwaliteit.
  • Nederlands design.
  • Ondersteuning van een Nederlandse fabrikant met ruim 25 jaar ervaring.

 

AUGA Varioflow 10-12V