Eco-oh! Ecolat en Ecoplank assortimentsuitbreiding

“Morgen wordt recyclen vanzelfsprekend!”

“Samen bijdragen aan een schonere planeet”

Steeds meer restplastics worden verwerkt tot waardevolle grondstoffen, die voor diverse toepassingen gebruikt worden. AUGA is importeur voor Nederland van Eco-oh! producten, die in de tuin toegepast worden. Het 100% ecologische productieproces past precies in de visie van AUGA.

Bekijk de Eco-Oh! brochure en prijslijst voor het volledige assortiment, door deze producten toe te passen, werkt u mee aan het recyclings-proces, waarbij huishoudelijk plastic wordt hergebruikt voor productie van het Eco-oh! programma. Producten met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Een extreme levensduur, onderhoudsvrij, weerbestendig, vlot verwerkbaar en volkomen veilig.

Nieuwe Ecolat® en Ecoplanc® producten – randafwerking voor tuin en vijver – nu bij AUGA op “de plank”

De bekende Ecolat® randafwerking, op rollen van 25 meter in het huidige assortiment, wordt al vele jaren door ons geleverd aan vakhandel en aanleggers. Dit zeer buigzame materiaal is uiterst gemakkelijk te verwerken, zeker als het even uitgerold in de zon wordt gelegd. Het programma is verder uitgebreid met gemakkelijk hanteerbare rollen van 10 meter en nu ook in de kleur donkerbruin verkrijgbaar.

Neemt u even de tijd om het videofilmpje te bekijken en ontdek hoe gemakkelijk de verwerking van Ecolat® rollen geschieden kan.

Ook nieuw in ons assortiment: Ecolat® rechte afboording in lengtes van 2 en 3 meter, voor vijvers, gazons, moestuinen en paden. Met Ecoplanc® Systeemplanken en Ecoplanc® connect kunnen alle mogelijke constructies gemakkelijk gemaakt worden, van kruidentuin tot zandbak.

De duurzame Eco-oh! producten zijn 100% recyclebaar. Let’s recycle for life!

Auga Water Aanleggen - ECO-oh! - 900x540