Auga Water Belichten - LED fontein RGB - Banner
Een fontein, vijver of waterpartij zonder verlichting is niet compleet, juist in de avonduren brengt belichten zoveel meerwaarde aan bewegend water.

Met de huidige technische mogelijkheden op het gebied van LED verlichting zijn ook alle denkbare kleurencombinaties te programmeren.

Belichten

AUGA Water Belichten - Halogeen spots verlichten fonteinen en in vijversBelichten met Halogeen schijnwerpers

De elegantie van het warme halogeenlicht om fonteinen, vijvers en waterpartijen te verlichten is nog steeds populair, ondanks het hogere stroomverbruik en veel kortere levensduur van de lamp, in vergelijking met LED verlichting. Daar staat tegenover dat de aanschafprijs van een schijnwerper laag is.

AUGA Water Belichten - LED spots verlichten van fonteinen en in vijversBelichten met LED schijnwerpers

State-of-the-art onderwater LED verlichting met krachtige High Power Leds, uitgevoerd in Warm-white, Cool-white of met de verbluffende Multi-color RGB Leds. Met een levensduur tot 100.000 uren is vervanging niet meer aan de orde. Enorme kostenbesparing op energie en onderhoud t.o.v. halogeenverlichting. Nadere informatie is vermeld in het technisch informatieblad.

AUGA Water Belichten - Installatiemateriaal - 900x540

Belichten en gebruik van installatiemateriaal

Een goede en langdurige werking van verlichting staat of valt met het gebruik van het juiste installatiemateriaal en een zorgvuldige installatie hiervan. Alle componenten zoals transformatoren, kabeldozen en stroomkabel zijn vervaardigd voor buiten- en onderwatergebruik.