Tuinprofessionals partners

AUGA sluit zich aan bij kennisplatform Tuinprofessionals

Het platform bestaat uit een aantal gerenommeerde leveranciers uit de tuin- en sierbestratingsbranche, die hun vakkennis en passie willen delen met de tuinprofessional. AUGA voelt zich hier als een vis in het water en kan zich uitstekend vinden in de doelstelling om tuinprofessionals zoals ontwerpers, hoveniers, stratenmakers en tuin- en landschapsarchitecten te informeren en te inspireren.

Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals op dinsdag en woensdag in de 3e week van januari de informatiedagen op een centrale locatie in het land. Tijdens deze dagen presenteren partners zoals AUGA hun producten en diensten aangevuld met workshops onder leiding van specialisten en branchekenners die zeer actuele en relevante thema’s voor het voetlicht brengen.

Maar het is niet alleen luisteren, kijken, zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Nadere informatie over de Tuinprofessionals is te vinden haar website.

 

 

Logo Tuinprofessionals