Auga Water Aanleggen - Leidingen - Banner
Details maken het verschil; optimaal watermanagement wordt bereikt met leidingen en appendages die perfect zijn afgestemd op de aangesloten apparaten en daarmee stromingsverliezen – met als gevolg een te hoog energieverbruik – voorkomen.

Aanleggen

AUGA Water Aanleggen - Appendages voor vijversAanleggen vijvers en gebruik van appendages

PVC afsluiters, wanddoorvoeren, bodemdrains en skimmers zijn de belangrijkste appendages voor watertransport, die bij vrijwel elk waterproject voor aanleggen en leidingen nodig zijn.

AUGA Water Aanleggen - EcoLat en EcoPic voor vijverranden en borderrandenAanleggen vijvers met Ecolat kunststof randafwerking

Ecolat randafwerking is een universeel product om vijverranden, borders en paden messcherp af te scheiden. Het is gemaakt uit 100% gerecycled kunststof, duurzaam en flexibel, zodat glooiende vormen gemakkelijk te realiseren zijn tijdens het aanleggen.

AUGA - Aanleggen - Technische putten - Pompput - 900x540Aanleggen vijvers met pompputten

Bij ontwerp en aanleg van een vijver of zwemvijver is het mogelijk een pompput mee te nemen. De pompputten uit polyester zijn bijzonder handig voor het plaatsen van de vijverpomp in nat- of droogopstelling. Pompputten kunnen tevens gevuld worden met filtermatten als voorfilter en zijn ook ideaal voor het aansluiten van skimmers en bodemdrains.